Infosessie: Rekruteren over de (taal)grens

Op dinsdag 5 oktober organiseren Voka West-Vlaanderen, VDAB en Unizo een online infosessie omtrent het rekruteren over de (taal)grens.

Dit event is afgelopen

In het kader van het project Grenzeloos Tewerkstellen, werd via een recente enquête bij ondernemers gepolst naar hun noden op het vlak van arbeidskrachten en hun interesse en verwachtingen inzake grensoverschrijdende tewerkstelling. Uit de resultaten is gebleken dat er een gebrek is aan correcte informatie en kennis omtrent de opportuniteiten en mogelijkheden die grensoverschrijdende tewerkstelling kan bieden.

Daarom organiseren VDAB, Voka en Unizo op dinsdag 5 oktober (van 8.30 tot 9.00 uur) een korte online infosessie omtrent het rekruteren over de (taal)grens. We zullen dieper ingaan op de dienstverlening en de mogelijkheden, alsook de juiste contactpersonen binnen onze respectievelijke organisaties.

Een must voor elke ondernemer die interesse heeft om talent over de grens aan te trekken en op zoek is naar welke acties hiervoor als werkgever noodzakelijk zijn.

Klik hier om in te schrijven. Voor meer info kunt u contact opnemen met Davy Maes.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Deelname aan deze online infosessie is gratis.
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen