Informatiereeks bedrijfsoverdracht & eindeloopbaanplanning

Driedelige reeks over de problematiek van bedrijfsoverdracht, eindeloopbaan- & toekomstplanning op maat uitgewerkt voor vooruitziende zelfstandige ondernemers.
Hoofddoel van het initiatief is zelfstandigen, kmo bedrijfsleiders en vrije beroepen op tijd te sensibiliseren en grondig te informeren over verschillende relevante sleutelthema's van hun toekomst met speciale focus op de overdracht van hun zaak, bedrijf of praktijk.
Denk vroeger aan later!: bedrijfsoverdracht en eindeloopbaan

Dit event is afgelopen

Inforeeksen "Denk vroeger aan later!": bedrijfsoverdracht en toekomstplanning voor zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer is jouw toekomst goed voorbereiden moeilijk in de drukte van elke dag. Maar zelfstandige ondernemers wachten best niet te lang om hun bedrijfsoverdracht en eindeloopbaan grondig voor te bereiden. Er valt immers heel wat ruim op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch, familiaal en financieel vlak. 

Daarom organiseert Integraal vzw in samenwerking met UNIZO, Liantis, Overnamemarkt.be, CM, KBC en met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen de driedelige cyclus “Denk vroeger aan later!” over toekomstplanning voor vooruitziende zelfstandigen.

Tijdens de reeks behandelen praktijkspecialisten achtereenvolgens volgende actuele sleutelthema’s:

  1. Pensioenregeling voor zelfstandigen en toegelaten activiteit – ziekteverzekering & Uitkeringen
  2. Fiscale en juridische gevolgen bij het overlaten, verkopen of beëindigen van de onderneming. Waardebepaling zaak.
  3. Nieuwe Vlaamse Erfbelasting. Successieplanning (zowel zakelijk als privé)

De avondsessies worden georganiseerd op 16 plaatsen in Vlaanderen en gaan vanaf midden maart 2019 van start. Met deze reeks kom je als zelfstandige ondernemer in één keer alles te weten wat belangrijk is voor jouw toekomst!

Voor alle informatie over de exacte data, locaties en inschrijven, neem een kijkje op de eventsite: www.denkvroegeraanlater.com .

Deelnameprijs
€ 95
Organisator
Integraal vzw i.s.m. UNIZO, Liantis, CM, Overnamemarkt.be, KBC en verschillende beroepsorganisaties

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Liantis Hoofdkantoor Sint Clarastraat 48 8000 Brugge