Hack Belgium

Op Hack Belgium zullen 1.000 deelnemers met verschillende achtergronden en expertises 3 dagen lang nadenken over enkele grote, maatschappelijke uitdagingen. Van 26 tot 28 april komen zij samen op Tour & Taxis in Brussel om nieuwe oplossingen te bedenken voor enkele 'wicked problems'. Gelukkig worden zij bijgestaan door allerhande wetenschappers, professionals en experten om hun ideeën bij te schaven en te ontwikkelen – gebruikmakend van de nieuwste technologieën – tot prototypes en/of haalbare businessmodellen.

Hack Belgium

Dit event is afgelopen

Waarom deelnemen?

Tijdens Hack Belgium kunnen deelnemers nieuwe contacten leggen en nieuwe samenwerkingen smeden, maar ook kennismaken met nieuwe technologieën, zich laten adviseren door meer dan 200 experten en een 'hackersmentaliteit' ontwikkelen die hen sterkt voor de toekomst.

VLAIO Netwerk steunt de boodschap en de bedoeling van Hack Belgium en daarom geven we 6 vrijkaarten weg aan geïnteresseerde partners in het netwerk! Enkel geschikt voor snelle beslissers: wie wil hacken van 26 tot 28 april reageert vóór vrijdagmiddag (12.00 u.), 20 april, op netwerk@vlaio.be

We vragen enkel dat je komt opdagen mét goesting en ook alle 3 dagen deelneemt. Indien er meer interesse is dan de beschikbare plaatsen, dan verloten we de plaatsen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Verschillende prijzen
Organisator
Hack Belgium
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Tour & Taxis Havenlaan 86C 1000 Brussel