Groeiland - Samen Klimmen

Laat je inspireren door praktische cases en boeiende ontmoetingen en breng jouw eigen case aan tijdens de open space learning. Het sleutelbegrip van Groeiland dit jaar is ‘samen klimmen’ - of hoe elke vorm van slimme samenwerkingen of partnerschappen een boost kan betekenen voor de groei van je bedrijf. Ondernemers die zelf een opvallend groeitraject hebben doorgemaakt zorgen voor inspiratie.

Groeiland 2018

Dit event is afgelopen

Dit event vindt gelijktijdig plaats in Lint en Kortrijk. Het programma is grotendeels gelijklopend en beide locaties worden met elkaar verbonden via live streaming.

— 16.00 uur Ontvangst

Voor de deelnemers in Lint is er mogelijkheid om de AED-studio’s te bezoeken. De rondleiding start stipt op 15.30 uur.

— 16.30 uur Open space learning

Dit peer-to-peer-netwerkmoment zorgt voor heel veel ervaringsuitwisseling. Samen klimmen en leren van elkaar kan van grote toegevoegde waarde zijn. Je kan deelnemen aan groepsgesprekken waarvan het onderwerp werd aangebracht door een van de andere deelnemers of je kan op basis van je eigen case een gesprek opstarten. We maken gebruik van de open space technology methodiek om het geheel in goede banen te leiden.

— 18.35 uur Keynote Jan De Schepper (enkel in Lint) Dominique Baeyens (enkel in Kortrijk)

Vaardigheden en competenties uit de sportwereld kunnen leiden tot effectieve groeihefbomen voor jouw bedrijf. Jan De Schepper en Dominique Baeyens getuigen over die kruisbestuiving tussen de sport- en de zakenwereld. Ze vertellen, elk vanuit hun invalshoek en ervaring, welke technieken kunnen leiden tot het beste rendement voor je onderneming.

— 19.05 uur Impressies uit de open space learning en praktijkcases

Carya Group heeft een enorme groei gekend door te investeren in een sterk innovatief partnerschap met klanten én medewerkers.

De slimme kassa van Mariënstede is ontstaan via een intensieve samenwerking en biedt mensen met een beperking jobkansen in het reguliere arbeidscircuit.

Innovatiecentrum Belcotec ligt net naast KU Leuven & Thomas More in Geel, dat is vragen om ‘chemistry’. Doel is samen inzetten op een beter toekomstperspectief.

Araani profileert zich met zijn vooruitstrevende technologie: branddetectie via video-analyse. In drie jaar tijd is de kmo doorgegroeid van 100.000 naar 600.000 euro omzet.

— 20.30 uur Netwerkreceptie

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 50 excl. btw
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

AED Studio's Lint - Kortrijk Xpo Fabriekstraat 38 - 2547 Lint Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk 0000 Kortrijk en Lint