Gentrepreneur Awards 2021

Op 10 mei om 20u streamen de Gentrepreneur Awards live naar je toe op Facebook. Host Eline De Munck leidt ons door een entertainende avond met muziek, spel, spanning en surprises.

De tien nominees van de Gentrepreneur Awards 2021

Dit event is afgelopen

Tijdens de liveshow strijden vier onderwijsinstellingen om de titel van Gentrepreneur Student-Ondernemer 2021. We doen dit om de meest ondernemende generatie ooit te vieren en om te tonen wat de toekomst in petto heeft.

In het eerste deel van de show komen we te weten wie van de tien nominees de finalisten zijn. Zij vertegenwoordigen hun onderwijsinstelling tijdens de live pitch.

Jury en publiek bepalen na de pitches samen wie met de titel naar huis gaat en terwijl zij hun oordeel vormen, maakt het publiek op een ontspannende en entertainende manier verder kennis met de vier finalisten.

Eline De Munck leidt alles in goede banen als gastvrouw en op het performancepodium zetten we op geregelde tijdstippen jong talent aan werk.

Een niet te missen show!

Wil je een reminder per mail krijgen over de live show? Laat dan hier je gegevens achter en wij zorgen ervoor dat je niets mist: www.gentrepreneur.gent/awards21.

Je maakt hiermee ook kans op een prijs als je live meekijkt.
See you at the Gentrepreneur Awards 2021

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Gentrepreneur i.s.m. Arteveldehogeschool, UGent, HOGENT, Odisee, Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen en VLAIO.

Dit event is afgelopen