FINMIX Creatieve sector

Zoek je financiering voor een onderneming of project in de creatieve sector? Stel je plannen dan voor aan het panel van FINMIX Creatieve sector.
Tafels in panel-opstelling

Dit event is afgelopen

FINMIX Creatieve sector is een panel van financieringsexperten waar je je plan aan kan voorstellen. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. 

FINMIX bestaat al enkele jaren als initiatief van VLAIO. Flanders DC start nu met een nieuw FINMIX-panel volledig op maat van de creatieve sector. 

Panel van experten

Een FINMIX-panel bestaat typisch uit vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers, BAN Vlaanderen, crowdfundingplatformen en onafhankelijke financiële experten. Doorheen het volledige traject waarborgen we de confidentialiteit van je plannen.

Lees op deze pagina hoe een FINMIX Creatieve sector-panel verloopt.

Geïnteresseerd?

Meld je dossier voor 25 oktober aan voor deze unieke kans op persoonlijke begeleiding van een divers panel experten. Na aanmelding nemen we contact op om te bekijken of het dossier geschikt is voor het FINMIX Creatieve sector-panel.

Praktische info

  • Stel je kandidaat via deze link.  
  • Datum: 10 december tussen 13u en 17u (1 uur per dossier)
  • Locatie: Flanders DC Leuven of digitaal indien de coronamaatregelen dit vereisen  
  • Prijs: gratis maar enkel na selectie
Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Flanders DC
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Flanders DC Diestsevest 76 3000 Leuven