Financier jouw zaak: Infosessie met microStart

Op 13/03 organiseert microStart Antwerpen een campagnedag in het teken van vrouwelijk ondernemerschap. We komen buiten met 1 doel: onze expertise rond inclusief ondernemerschap en financiering delen met (toekomstige) ondernemers.

Dit event is afgelopen

Hoe Financier Ik Mijn Zaak? - Infosessie met microStart & #SheDIDIT

Kom naar onze infosessie en ontdek hoe je jouw eigen zaak kunt financieren! Op woensdag 13/03 om 10:00 komen we samen in restaurant Dilbi, Kasteelpleinstraat 53, 2000 Antwerpen.

Tijdens de sessie bespreekt #SheDIDIT, een voortrekker in het vrouwelijk ondernemerschap, de drempels voor vrouwen in het ondernemerschap en hoe we deze kunnen verlagen.
microStart sluit aan met een crash course over financieringsmogelijkheden en welke voor jouw project van toepassing zijn. Toegang tot financiering vormt namelijk nog steeds een drempel voor vrouwelijke ondernemers. Ons doel is duidelijk: informeren, inspireren en motiveren!

Of je nu een start-up hebt of je bestaande zaak wilt uitbreiden, deze sessie biedt waardevolle inzichten en praktische tips. Meld je snel aan voor onze infosessie en zet de eerste stap naar het financieren van jouw droomzaak!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Microstart i.s.m. #SheDIDIT

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Dilbi Kasteelpleinstraat 53 2000 Antwerpen