Europe, let's cooperate! forum in Brussel

Tijdens de vorig edities werden heel wat nieuwe partnerschappen samen gebracht en zagen we de lancering van 184 Interreg Europe projecten. Ook in 2019 gaat er weer een nieuw aantal projecten van start.Het moment is gekomen om een stand van zaken op te maken van de resultaten en de impact die geleverd werd door interregionale samenwerking.
afbeelding publiek Europe let's cooperate! 2018

Dit event is afgelopen

De kern van het evenement blijft om ideeën, inzichten en netwerking met partners en gelijkgestemden van over heel Europa.
Bereid je voor om veel interessante contacten te leggen, inspiratie te delen, dingen bij te leren en ervaringen uit te wisselen binnen de 4 thema's van Interreg Europe, zijnde onderzoek en innovatie, competitiviteit van ondernemingen, koolstofarme economie, milieu en efficiënt gebruik van grondstoffen.

Het evenement richt zich tot beleidsmakers of uitvoerders die geïnteresseerd zijn in de samenwerking met andere regio's van over heel Europa of als je meer te weten wil komen over interregionale samenwerkingsprojecten, hun activiteiten en de impact van de samenwerking.

Hierbij wordt vooral gedacht aan: verantwoordelijke van structuurfondsprogramma's, lokale, regionale en nationale actoren, agentschappen, onderzoeksinstellingen, thematische beleidsorganisaties, ...

Organisator
Interreg Europe
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Wild Gallery Gerijstraat 11 1190 Brussel