De juiste industriële camera en belichting voor jouw toepassing

Tijdens dit webinar gidsen we je door de wondere wereld van de industriële camera’s en onthullen we de mystiek rond belangrijke begrippen bij de selectie ervan. Na deze sessie zijn er geen geheimen meer over area en line scan sensoren en kan je goochelen met sluitertijden, framerates en spectra.

De evenknie van de juiste camera is de gepaste belichting. Dit onderwerp krijgt dus ook de nodige aandacht tijdens dit lunchwebinar.
Industriële camera op een tripod

Dit event is afgelopen

Schrijf je zeker in via het inschrijvingsformulier.

Enkele dagen voor het event ontvang je dan de details om het webinar te kunnen bijwonen.

Oproep

Heb jij een bepaalde toepassing waarvoor een camera een oplossing zou kunnen bieden, maar ben je niet zeker welke hardware en algoritmes je nodig hebt, neem dan zeker contact op! Wij helpen je graag op weg! Wij voeren dan een kleine haalbaarheidsstudie uit op maat van je bedrijf.

Voorstelling Coock-project

In dit project worden industriële toepassingen van visie gedemonstreerd via toegankelijke demo’s, workshops, webinars en artikels, met een focus op metrologie en foutendetectie. Voorbeelden zijn het meten van een object op afstand, het bepalen van positie, locatie, en overeenkomst met een model, en het vinden van fouten en afwijkingen in uiteenlopende objecten en oppervlakken via artificiële intelligentie. Alle activiteiten zijn gratis en vrij toegankelijk.


Het volgende event voor dit Coockproject is een webinar over 3D visie op 24 februari van 12.30-13.30 (https://www.vlaio.be/nl/events/3d-visie-de-praktijk-220224).

Dit event is afgelopen