Crisis Prepared

Het kan elke organisatie overkomen. Een bedrijfsongeval, een brand of een product dat faalt. Wat doe je dan? De kunst is om snel en goed te communiceren. Zo vermijd je dat je als organisatie negatief in het beeld komt. Een degelijke crisiscommunicatiestrategie en inzicht in risicofactoren zijn een must om reputatieschade te voorkomen.

Dit event is afgelopen

Corneel Maes begeleidt je gedurende drie interactieve workshops. Je stelt een eigen crisisbestendigheidsplan op en ontdekt aan de hand van cases het belang van crisiscommunicatie voor je bedrijfsreputatie. Tot slot krijg je inzicht in reputatierisicofactoren. Je leert ze herkennen en ontdekt hoe je je hierop voorbereidt. 

Schrijf je in en vervolledig je operationeel crisisplan met een pragmatische crisiscommunicatie-aanpak. 

Programma

Leiderschapstrainer Bene Bailleul gaat met jou aan de slag gedurende drie inspirerende sessies ‘leidinggeven met impact’. De focus ligt daarbij op jezelf en jouw omgeving: 

  • Wat zijn jouw sterktes en valkuilen?  
  • Hoe verdeel je de workload over jouw werkkrachten?
  • Hoe kan je doelgericht samenwerken met jouw team?
  • Hoe kan je jouw medewerkers inspireren, motiveren, begeleiden en coachen?  

Spreker

Bene Bailleul is een gepassioneerd leiderschapstrainer en oprichter van de ‘School voor Leiderschap’. Hij schreef het boek ‘Leidinggeven met impact’ vanuit zijn eigen leiderschapservaringen en geeft workshops die inzicht verwerven in praktisch leiderschap. Enkele tevreden klanten zijn Total, Mars Belgium, NMBS en het ministerie van Defensie

Deelnameprijs
€ 550,00
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Vlaams - Brabant Tiensevest 170 3000 Leuven