Businessclub innovatie Voka Oost-Vlaanderen

Na de succesvolle editie van vorig jaar, starten we in februari 2018 opnieuw met een uniek traject langs Oost-Vlaamse ondernemingen die zich onderscheiden door innovatie. Deze bezoeken bieden u een unieke blik achter de schermen, een kans om vragen te stellen aan de mensen die het dagdagelijks waarmaken en een klankbord van gelijkgezinden.

Dit event is afgelopen

Programma

  • 20/02 Homelab 
    Dit initiatief van Imec en UGent is het eerste onafhankelijke labo voor smart home applications in Europa. We ontdekken er een unieke innovatieruimte voor IoT en Smart Living concepten, met de meest geavanceerde technologieën en testfaciliteiten. Ontwikkelaars kunnen er tijdelijk intrekken om prototypes en producten te testen en te cocreëren. 
     
  • 20/03 Trifinance
    TriFinance uit Merelbeke is een finance consultancy bedrijf met verschillende vestigingen in Vlaanderen, Nederland en in Duitsland. Met Me Inc (Me Incoporated) kan Trifinance uitpakken met een vernieuwende mensgerichte visie en toepassing in HR. De werknemer is er zelf ondernemer van zijn eigen talenten, vaardigheden, kennis en carrière. Aangepaste coaching, mentoring, trainingen en andere tools worden binnen dit innovatief HR-beleid gericht ingezet. 
     
  • 24/04 Niko
    Niko produceert in Sint-Niklaas inspirerende domotica en biedt lighting solutions op maat. Niko zoekt steeds de meest vernieuwende elektronische oplossingen en toepassingen. Het bedrijf werd bekroond met de Red Dot Award, de internationale prestigieuze prijs voor productdesign. 
     
  • 29/05 Verstraete IML
    Verstraete IML in Maldegem is wereldmarktleider in mould labels. Dankzij het toepassen van verschillende kanalen en rollen werkt men er elke dag aan continu verbeteren, procesoptimalisatie en procesinnovatie. 
     
  • 19/06 Handimove
    Handi-Move zorgt voor innovatie in til- en verzorgingstoestellen op maat van de gebruikers. Handi-move werkt met deskundige medewerkers en heeft een eigen Research & Development afdeling waar steeds vernieuwende oplossingen gezocht worden voor de meest recente noden. De nieuw ontwikkelde producten ondergaan hierbij verschillende kritische tests waaronder een duurtest van verschillende maanden. Hun til- en verzorgingstoestellen worden wereldwijd verdeeld. 
     
  • 18/09 Beaulieu
    Beaulieu International Group produceert zowel grondstoffen en halffabricaten als afgewerkte vloerbekleding en bouwde hiermee een globale reputatie op. Beaulieu International Group bestaat uit drie business units: Flooring Solutions, Polymeren en Engineered Products. Het bedrijf zet actief in op open innovatie door partnerschappen aan te gaan met universiteiten, onderzoeksinstituten en internationale bedrijven. Samen met de partners creëren ze zo baanbrekende nieuwe en efficiëntere producten. 
     
  • 23/10 Hello Customer
    Hello Customer richt zich op het verhogen van de customer intimacy. Hiervoor hebben zij een vernieuwende aanpak die niet vertrekt vanuit standaardenquêtes of selectievakjes, maar vanuit waardevolle klantenfeedback waarbij er geluisterd wordt naar de klanten. Hello Customer ontwikkelt data science die deze werking ondersteunt en benadrukt hierin het belang van het in huis halen van de juiste klantgerichte medewerkers. 
     
  • 20/11 Ontex
    Ontex is een toonaangevende, internationale producent van wegwerpartikelen voor persoonlijke hygiëne. Dit bedrijf creëerde een innovatiegemeenschap en bezit vier technische centra in België en Duistland. Dit alles ter bevordering van een constante productupgrade- en ontwikkeling. We brengen een bezoek aan Ontex Buggenhout, de belangrijkste vestiging voor de productie van incontinentieproducten.
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 1000
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Bij de gastbedrijven zelf lammerstraat 18 9000 Gent