Bryo inspiratiesessie: Succesvol starten met ondernemen! Ontdek wat Voka Bryo voor jou kan betekenen!

72% van de producten en diensten die op de markt komen, overleven niet. Waarom? Kom er meer over te weten tijdens deze gratis inspiratiesessie, en ontdek wat we bij Voka Bryo kunnen doen om ervoor te zorgen dat je succesvol wordt én blijft.

Praktisch

Date
Tijdstip
19.00 - 20.00 uur
Locatie
Online

Is het bij het uitwerken van een idee, of de verdere groei en opschaling van je onderneming, er liggen steeds heel wat uitdagingen op je pad. Bryo is het juiste traject om je te laten begeleiden en je te omringen met gelijkgestemden. 

Op 8 februari organiseren we een inspiratiesessie over succesvol starten met ondernemen, alsook onze Bryo-werking. We laten je kennismaken met de verschillende trajecten (op basis van je start- of groeifase).

Bryo StandUp

Een idee om te ondernemen, of zelfs nog geen idee? Dan is Bryo StandUp iets voor jou. Dit traject helpt om een idee om te zetten in een gefundeerd businessmodel. Tijdens intensieve sessies loodsen we jou door de basis van het ondernemerschap.

Bryo StartUp

Heb je die eerste euro omzet binnen en wil je strategisch groeien? Dan is Bryo StartUp het ideale traject voor jou. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten staan kennisdeling en peer-to-peer-learning centraal. Aanvullend krijg je individuele coaching op vlak van strategie en financiering.

Bryo ScaleUp

Na de initiële startersfase komen er tal van uitdagingen op je af. Bryo ScaleUp focust op bedrijven die reeds meer dan 100.000 euro omzet hebben en die met bepaalde uitdagingen zitten rond transitie, zoals het aanwerven van een eerste werknemer, internationaliseren, het uitbreiden van vestigingen, enz.

Als deelnemer aan een Bryo-traject krijg je begeleiding bij alle uitdagingen die je tegenkomt bij de opstart of groei van je startup. Naast de verschillende groepssessies – waarbij je ervaringen kan uitwisselen met gelijkgestemden – brengen we je ook in contact met ervaren ondernemers, experten en potentiële investeerders. Hun feedback helpt jouw idee, project of startup ongetwijfeld naar een hoger niveau te tillen! Een Bryo-coach staat bovendien klaar voor al je vragen.

Zij (en vele anderen) proefden al van de voordelen van Bryo:
“Tijdens de sessies heb je verschillende stappen geleerd die u als ondernemen kunnen doen groeien, qua prijszetting, design thinking, de markt afzoeken, … Dat is heel fijn geweest om te volgen, maar ook gewoon om mensen te leren kennen die u begrijpen, die meedenken en meeleven.” – Lowieze Lenaerts, Selia & Scob

“Ik vind het zo leuk aan Bryo dat je de tijd hebt om iets uit te bouwen, en dat je bijna een team hebt, een mini-community. Want als zelfstandige ben je toch maar alleen. Het is ook fijn dat dat allemaal mensen zijn die echt met iets anders bezig zijn, dus je leert van elkaar.” – Vanessa Stevens Fotografie

Benieuwd wat de grootste starterscommunity van België voor jou kan betekenen? Schrijf je dan snel in!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis - inschrijven verplicht
Organisator
Voka

Praktisch

Date
Tijdstip
19.00 - 20.00 uur
Locatie
Online