Bootcamp: Eco-leiderschap 2030 (Gent)

Om binnen de grenzen van de planeet een leefbare toekomst voor de komende generaties te garanderen, is ‘eco-leiderschap’ nodig. Sociale ondernemingen hebben een belangrijke pionierstaak en verantwoordelijkheid om de inhaalbeweging op vlak van ecologische transitie binnen de social profit sector waar te maken.

Dit event is afgelopen

Deze ervaringsgerichte bootcamp biedt een platform om uit te wisselen met collega’s uit andere sociale ondernemingen, en geeft kaders en hands-on tools om praktisch en co-creatief aan de slag te gaan om een groenere sociale onderneming te worden. ‘Ecologischer’ betekent ook een gezondere leef- en werkomgeving voor klanten en medewerkers. 

Waar en wanneer vindt het bootcamp plaats? 

Het bootcamp gaat van start in Gent, in de directe omgeving van het station:

  • sessie 1: Maandag 17/10 van 9.30u tot 16u
  • sessie 2: Donderdag 10/11 van 10u tot 16u
  • sessie 3: Donderdag 15/12 van 10u tot 16u 
  • sessie 4: Donderdag 19/01 (ONLINE) van 10u tot 12.30u

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens twee uur extra individuele coaching.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 500,00
Organisator
Verso i.s.m. Groep Maatwerk, Herwin, Sociare, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Zorggezind en Zorgnet-Icuro

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Gruund Kompasplein 20 bus 904 9000 Gent