Augmented & Virtual Reality (AR/VR) in Marketing

Ben je een maakbedrijf? Zie je brood in nieuwe technologieën om je concurrentie voor te zijn? Denk je eraan nieuwe paden te betreden om medewerkers op te leiden? Sta je open om je productie met een andere bril te bekijken? Ben je klaar voor een extra laagje realiteit over je wereld van vandaag? Breng dan augmented of virtual reality in je bedrijf!

Dit event is afgelopen

In een intensieve reeks van 3 workshops ga je samen met andere maakbedrijven aan de slag om na te gaan welke AR/VR toepassingen reële toegevoegde waarde kunnen bieden. Je komt te weten wat er technologisch mogelijk is en je stelt je eigen project aan alle deelnemers voor. Er wordt gebrainstormd en feedback gedeeld tussen de deelnemers onderling onder begeleiding van AR/VR-specialisten van B·U·T.

B·U·T?

B·U·T is al ruim 30 jaar actief in het bouwen van digitale toepassingen voor Vlaamse en internationale bedrijven, zowel in marketing en training als in technische ondersteuning. Al van bij de introductie van de eerste AR/VR “development kits” bouwde B·U·T proof-of-concepts, piloot- en commerciële projecten, voor Caterpillar, Atlas Copco, Pfizer, Terumo, en anderen.

Daarnaast begeleiden de bedrijfsadviseurs van VLAIO - Team Bedrijfstrajecten je ook verder.

Op maat

Om de workshops zo praktisch en direct mogelijk te houden, zijn er 3 verschillende trajecten met telkens 3 workshops voor de verschillende afdelingen waar VR/AR-toepassingen relevant (kunnen) zijn: Opleiding, Marketing en Productie

Deze reeks richt zich specifiek op de toepassing van AR/VR in marketing. In een eerste informatieve/inspiratiesessie wordt meteen ook de praktische implementatie bekeken. Met deze inzichten kunnen de deelnemers aan de slag om hun eigen project binnen het bedrijf te definiëren dat in een tweede sessie voorgesteld en besproken wordt. De technische en functionele haalbaarheid wordt beoordeeld en de proof-of-concept kan in een derde en laatste sessie gelanceerd worden.

Voor marketing of markcom managers –  eerste sessie op 18/4, gehost door Jaga, Diepenbeek – volgende sessies te bepalen in samenspraak met de deelnemers.

De inhoud van de sessies is op maat van de doelgroep gemaakt. Zowel het informatie- als het inspiratieluik worden afgestemd op de feedback van de deelnemers. Het is erg toegepast op jouw noden!

Twijfel niet langer, schrijf je in voor deze boeiende workshops. Laat je en (je maakbedrijf) meenemen naar de next level: Augmented & Virtual Reality.

Innovatie-maat brengt workshop en begeleiding op maat van de bedrijven binnen een lerend netwerk.

Voorwaarden

Er wordt een geheimhouding getekend zodat ieder er het beste kan uithalen voor zichzelf  - open communicatie binnen 4 muren heel gericht naar jouw bedrijf. Inschrijvingen zijn first come first served, met voorwaarde dat we geen rechtstreekse concurrenten kunnen opnemen en enkel bedrijven uit de maakindustrie. Na inschrijving wordt je gecontacteerd door een bedrijfsadviseur van het Innovatiecentrum of het Ondernemersplatform voor een intake gesprek.

Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Jaga Verbindingslaan 16 3590 Diepenbeek