Atelier: Duurzaam business model - NIEUWE DATA

Nieuwe, duurzame businessmodellen kijken verder dan het groeimantra en implementeren duurzaamheid als volwaardig doel in hun bedrijfsmodel. Maar wat is duurzaamheid precies? En hoe implementeer je dat als volwaardig deel in je business model canvas?

Dit event is afgelopen

"Business as usual zit in een doodlopende straat.", Thomas Leysen, voorzitter van KBC slaat de nagel op de kop. Nieuwe, duurzame businessmodellen kijken verder dan het groeimantra en implementeren duurzaamheid als volwaardig doel in hun bedrijfsmodel. Maar wat is duurzaamheid precies? En hoe implementeer je dat als volwaardig deel in je business model canvas?

Met een 2-daagse sessie gaan we concreet aan de slag, zo krijgt je bedrijf een inspirerende duurzaamheidsinjectie. We vertrekken vanuit het algemene kader. Het hoe, wat en waarom van duurzaamheid wordt toegelicht. Vanuit dat vogelperspectief sijpelen we steeds dieper door tot we in het DNA van jouw bedrijf belanden. Uiteindelijk ga je naar huis met concrete handvaten die jouw onderneming verankeren in een duurzame toekomst.

Na de sessies op 28/11 en 5/12 krijgen de deelnemers de kans om in een 1-op-1-gesprek met de sprekers verder in te gaan op het thema. De datum voor die gesprekken wordt ingepland tijdens de opleiding.

Trainers

Lucia Soetens (Business Markers) en Laurens De Meyer (BBL)

Meer informatie

Contacteer onze opleidingsverantwoordelijken via opleidingen.vb@voka.be

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van koophandel Vlaams-Brabant Medialaan 26 1800 Vilvoorde