AI Academy kick-off: Overal AI en toch blijven robots dom

AI Academy is terug! Voor de derde keer op rij duiken we met ondernemers en managers in de wondere wereld van artificiële intelligentie. Deze editie: nieuwe toepassingen, nieuwe thema’s, nieuwe locaties, nieuwe inzichten. Wie er de vorige edities bij was, weet dat de combinatie van inspiratie en netwerking bakens kan verzetten. Dit jaar breiden we zelfs uit met een lerend netwerk, voor wie al ervaring heeft met AI-toepassingen.

Dit event is afgelopen

AI Academy, editie 3: meer inspiratie, gerichter netwerken, intenser verbinden.

Programma

Tijdens deze kick-off bieden we u gratis aan:

  • 1 keynote spreker – Geertrui Mieke De Ketelaere over ‘Mens versus Machine: A.I. ontrafeld’. Bovendien krijgen alle aanwezigen een exemplaar mee van haar boek ter voorbereiding van de seminaries.
  • Minstens 10 aanbieders van AI-toepassingen: laat u inspireren door wat mogelijk is, daag de aanbieders uit met uw business case en verken mogelijke samenwerkingen
  • 15 bedrijven die op zoek zijn naar AI-toepassingen: wil u weten hoe u AI kan inzetten in uw onderneming? Van vaag idee tot concrete vraag? Stel ze ons en we brengen u in contact met de juiste aanbieder(s).
  • Twee getuigenissen van KMO’s: luister en geniet van de AI-reis die twee ondernemers hebben gemaakt: de valkuilen, de hindernissen, de successen en de eindmeet al dan niet in zicht.

Wenst u zich in te schrijven als aanbieder of heeft u een vraag die u wil voorleggen aan onze AI-aanbieders? Stuur dan een e-mail naar mieke.vandewaetere@voka.be. We kijken er naar uit om uw aanbod en vragen te ontvangen.

Wenst u zich in te schrijven voor de seminaries van de AI Academy? Klik dan hier.

Spreker

Geertrui Mieke De Ketelaere heeft de afgelopen 25 jaar voor verschillende multinationals gewerkt aan alle aspecten van data en analyse. Vandaag is ze programmadirecteur bij imec, waar ze verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het uitrollen van de AI-strategie. In 2018 werd ze door Trends in België genomineerd als ‘ICT-vrouw van het jaar’.

Als AI-experte volgt Geertrui Mieke De Ketelaere de ontwikkelingen op in deze fascinerende wereld vanop de eerste rij. In haar presentatie (en boek) legt ze op toegankelijke en transparante wijze de basisconcepten van artificiële intelligentie uit. Daarbij heeft ze niet alleen aandacht voor de vele kansen die AI biedt, maar wijst ze ook op de risico’s. Deze spreker neemt u mee voorbij de hype, waardoor u geïnformeerd kunt deelnemen aan de verdere seminaries in de AI Academy.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Deelname aan deze kick-off is gratis.
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Howest The Penta Sint-Martens-Latemlaan 1B 8500 Kortrijk