Scaleup Vlaanderen - Access 2 Finance Matchmaking

We helpen potentiële scale-ups met het nemen van de moeilijke horde voor een serie A kapitaalronde door via een pitching-workshop het verhaal richting investeerders scherp te krijgen, inclusief een gerichte verwijzing naar potentieel relevante investeerders en/of investor-events.

Eén van de cruciale momenten voor snelle groeiers is de overgang van startup naar scale-up, wanneer de zogenaamde product/market fit is bereikt. Dit gaat dikwijls gepaard met het ophalen van kapitaal bij institutionele investeerders. Een moeilijk en cruciaal proces dat voor de meeste ondernemers nieuw is. Dit tot een goed einde brengen is niet evident.

Voor wie?

Startups die de fase van het geld ophalen bij family, founders, fools en friends achter zich hebben liggen, en die voluit voor een serie A kapitaalronde gaan. 

Wat kan je verwachten?

Deze dienstverlening koppelt een collectief  gedeelte in de vorm van een masterclass (pitching-workshop om het verhaal richting investeerders helder te krijgen) aan een intensieve individuele begeleiding per bedrijf (benoemen van potentieel relevante investeerders die de ondernemer kan benaderen voor zijn of haar specifieke verhaal).

De ondernemer is klaar om voor zijn Serie A-kapitaalronde te gaan, en weet tot welke investeerders hij zich kan richten in België, Europa en daarbuiten.

Hoe pakken we dit aan?

We staan de ondernemer bij in de zoektocht en randvoorwaarden voor het ophalen van groeikapitaal met een sterke nadruk op de ronde A, dikwijls rond de 1 miljoen euro in Vlaanderen. 
Deze dienstverlening situeert zich tussen het aanbod van BAN Vlaanderen en The Big Score in. De drie partners in het consortium hebben een zeer ruim en complementair netwerk in de (internationale) VC-wereld, en zijn als dusdanig bijzonder goed geplaats om de startups en scale-ups die deelnemen aan deze matchmaking oefening verder te helpen.

Kostprijs
€ 490 excl. BTW
Partner
Agoria,
imec.istart,
Sirris