#industriepartnerschap - Lerend netwerk

In kleine groepen doorgedreven inzoomen op gelijkaardige uitdagingen rond 1 van de aangeduide thema’s + iets specifieks per sub-thema.

Voor wie?

Voor bedrijven die op zoek zijn naar ervaring van andere bedrijven met de zelfde uitdagingen. De deelnemers aan de diverse workshops hebben best minimaal een basis aan kennis in het thema.

De groepen zullen selectief worden samengesteld zodat er voldoende diversiteit is en geen onderlinge concurrentie.

Thema’s: Circulaire Economie, Cybersecurity, Digitalisering, Industrie 4.0, Klimaat en Energie, Innovatie

Wat kan je verwachten?

In een veilige omgeving kan men verwachten ervaringen,  inzichten  en best practices te delen met peers.

Experten zullen tijdens de workshops hun ervaring en inzichten met je delen.

De volgende jaren kan worden verwacht dat vanuit deze groep een netwerk  ontstaat  waarop je ook voor je toekomstige vragen kan terugvallen.

Hoe pakken we dit aan?

Gedurende een jaar zullen gedurende vier workshops diverse problematieken en mogelijke oplossingen aan bod komen. Er zal tevens sterk ingezet worden op peer learning: het delen van ervaringen en inzichten met de andere deelnemende bedrijven. Ruimte is voorzien voor een beperkte individuele begeleiding.

#industriepartnerschap #sterkondernemen

17 Vlaamse innovatiepartners slaan de handen in elkaar, onder leiding van Agoria en Sirris. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren.

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het industriepartnerschap kan je als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om jouw technologische innovatie op te drijven in de 3 volgende thema’s : Digitalisering, Duurzaamheid & Industrie 4.0.

Agoria - Wood.BE - Centexbel - VIGC - VIL - Fevia 

Partner
Agoria,
Centexbel,
Fevia,
VIGC,
VIL,
Wood.be