Individuele begeleiding via 'Zeker van je zaak'

Je wil vooruit als ondernemer! Maar je zit met vragen en weet niet goed hoe je verder moet. Zoek je misschien bijkomende financiële middelen? Wil je de haalbaarheid van je zaak aftoetsen? Zou je graag op een positievere manier met jouw stress leren omgaan? Denk je eraan om te werken met een marketingplan? Misschien overweeg je om personeel aan te werven? Of wil je een zaak overnemen of overdragen? Doe beroep op onze businesscoaches om je hierin te begeleiden en je klankbord te zijn. En groei verder in je business én in je ondernemer zijn.

Een professionele businesscoach adviseert en begeleidt je rond één of meerdere thema’s die gelinkt zijn aan het ondernemerschap en waar jij dieper op wil ingaan. Mogelijke thema’s zijn: financiële aspecten en financiering, jouw groei en ontwikkeling als ondernemer, de organisatie van een groeiend bedrijf, digitalisering, personeel, marketing en commerciële aanpak, … Na afloop ontvang je een rapport met het advies, een SMART-actieplan en een eventuele doorverwijzing naar een andere dienstverlener.

Voor wie?

Voor pré-starters, starters, groeiers, overnemers, overlaters en ondernemingen in moeilijkheden.

Wat kan je verwachten?

Een professionele businesscoach geeft je gepersonaliseerd advies en begeleidt je in de thema’s die jou bezig houden. Via nieuwe kennis, inzichten, tools, … helpen we jou verder groeien.

Hoe pakken we dit aan?

In een voorafgaand oriëntatiegesprek brengen we je vragen en noden in kaart en geven we je alvast een oriënterend actieplan mee. Tijdens de daaropvolgende individuele coaching gaat een expert hier dieper op in en helpt hij je verder op weg. In totaal heb je recht op 12 uren begeleiding en advies. 

Wens je te reflecteren over het uitgevoerde na een begeleidingstraject, dan kan je een “terugkeermoment” vragen. We kijken dan wat goed verlopen is en wat niet en we sturen bij om het gewenste resultaat te bekomen. 

Wil je begeleid worden in bedrijfsovername of -overdracht, of een ander groot strategisch of organisatorisch project, dan heb je recht op maximum 24 uren begeleiding en advies. 

Kostprijs

  • oriëntatie en Actieplan (1 uur) - gratis 
  • individuele begeleiding (2 uur) - € 95 + btw 
  • individuele begeleiding - (4 uur x 2) - € 280 + btw (x 2) 
  • terugkeermoment (2 uur) - € 140 + btw 
  • intensieve individuele begeleiding (24 uur) - € 1670 + btw