SME e-wallet

What does the SME e-wallet entail?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Elke kmo kan financiële steun ontvangen om opleidingen en advies bij geregistreerde dienstverleners aan te kopen.

Deze opleiding of advies moet aansluiten bij één van de onderstaande acht thema’s. Voor de thema’s wordt een brede interpretatie gehanteerd. Alle opleidingen en adviezen die inhoudelijk gelinkt kunnen worden aan een thema kunnen worden gesteund

De enige uitzondering op de brede interpretatie is het thema ‘beroepsspecifieke competenties’. Voor dit thema wordt vanaf 2023 een lijst van diensten opgesteld. Enkel opleidingen en adviezen die op de lijst staan, kunnen nog worden gesubsidieerd.

Wil je weten of jouw opleiding of advies in aanmerking komt?

Benieuwd naar voorbeelden? Klik dan op één van de thema's voor meer info.

The SME wallet is a web application through which entrepreneurs can obtain €7,500 of subsidies each year, supporting their further professionalisation. The aid can be obtained when purchasing services provided by registered service providers in the areas of training and advice.

Contact

Address
VLAIO

Koning Albert II-laan 35 bus 12
1030 Brussels
Belgium

Telephone
Mail