Wijzigingen aan Projectsteun voor (semi) publieke laadinfrastructuur (CPT-programma)

Momenteel staat er tot en met 31 maart 2023 een oproep open voor het aanvragen van steun voor laadinfrastructuur voor stedelijke logistiek, vracht en bussen.

Momenteel staat er een oproep open voor het aanvragen van steun vanaf 23 juni tot en met 15 september 2022 voor laadinfrastructuur voor personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens.

De projectoproep 2021 met als thema (semi)publieke laadinfrastructuur op privaat domein staat open tot en met 1 september 2021.

De vijfde oproep, jaargang 2020, staat open tot en met 1 september 2020 en geeft steun aan projecten over het thema 'de uitrol voor laadinfrastructuur voor normaal en hoog vermogen voor elektrische wagens op parkings buiten het publieke domein'.

De vierde oproep, jaargang 2019 staat open van 23 tot en met 27 september 2019 en geeft steun aan projecten over volgende vijf thema's: 1. laadinfrastructuur voor de elektrificatie van de voertuigvloot bij bedrijven en organisaties; 2. laadinfrastructuur op grote parkings buiten het publiek domein; 3. laadinfrastructuur voor elektrische deelwagens en taxi's; 4. gebruik van zero-emissievoertuigen voor stedelijke logistiek en voor thuisleveringen e-commerce; 5. integratie van e-moblity in buurtprojecten.