Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Subsidiedatabank voor de ondernemer

De overheid heeft tal van steunmaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Via deze Subsidiedatabank biedt het Agentschap Innoveren & Ondernemen en het Enterprise Europe Network u basisinformatie over de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden.

Niet alleen subsidies, maar ook andere steunmogelijkheden zijn in deze databank opgenomen: zoals financieringsmaatregelen gecreëerd door de overheid, alsook fiscale en parafiscale voordelen. Steunmaatregelen opzoeken kan u via de “Alfabetische lijst” of via het ingeven van een trefwoord in de zoekbalk “Zoek een steunmaatregel. U kan ook een “Selectie op maat van uw projectuitvoeren met de filtermogelijkheden in de linkerbalk.

U heeft geen tijd om zelf een selectie uit te voeren? Raadpleeg dan onze brochurereeks “Subsidiegids voor het bedrijfsleven die u per thema een overzicht bieden van de belangrijkste subsidiemaatregelen. Deze maatregelen werden gebundeld door accountmanagers van Agentschap Innoveren & Ondernemen gespecialiseerd in deze materie.


UP