Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Zoeken binnen de Subsidiedatabank

3 zoekresultaten met de volgende filters:
Klik op de checkboxes om een filter te verwijderen of maak een nieuwe keuze in het menu aan de linkerkant.
Nieuwe zoekopdracht Pagina printen Overzicht als PDF

  Rentetoelage voor kmo's met hinder door openbare werken

  Kmo's die een overbruggingskrediet aangaan omwille van verminderde inkomsten ten gevolge van hinder openbare werken kunnen bij Agentschap Innoveren & Ondernemen een rentetoelage bekomen van 80 tot 100% van de jaarlijkse rentevoet, afhankelijk van de periode van de openbare werken. Ook voor bestaande beroepsleningen kan de rentetoelage worden aangevraagd gedurende de periode van de openbare werken.

  Inkomenscompensatievergoeding zelfstandigen

  Zelfstandigen en micro-ondernemingen kunnen bij Agentschap Innoveren & Ondernemen die een subsidie bekomen van € 79,07 per kalenderdag (2017) gedurende een maximumperiode van 30 kalenderdagen. De hinder moet tot gevolg hebben dat het openhouden van de gehinderde inrichting vanuit operationeel standpunt nutteloos is. De inrichting moet dus gesloten zijn gedurende 7 opeenvolgende kalenderdagen.

  Waarborgregeling bij hinder openbare werken

  Kmo's die geen financieringsovereenkomst kunnen afsluiten ingevolge een gebrek aan voldoende waarborgen, kunnen bij bepaalde financiële instellingen tot 75% van de verbintenissen van de onderneming laten waarborgen door PMV/z. Kmo's die door hinderlijke openbare werken een inkomensverlies lijden, kunnen een beroep doen op deze soepelere waarborgregeling.

UP