Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Uw bedrijf heeft ambitie en wil groeien

september 2017
Deze brochure geeft de ambitieuze groeibedrijven een overzicht van de meest relevante initiatieven om hun groei te ondersteunen. Deze brochure informeert over steunmaatregelen, toegang tot kennis en financiering en ook over specifieke begeleiding...
Bekijk de publicatie
Cover brochure

Werken met kmo-adviseurs

september 2016
Deze brochure wil een gids en kompas zijn voor bedrijfsleiders die extern advies willen inschakelen en met hun extern adviseur een zinvolle en effectieve samenwerking willen opbouwen.
Bekijk de publicatie
cover brochure

Leidraad voor het opstellen van een ondernemingsplan

januari 2016
Elke onderneming die met een nieuwe activiteit start moet over een ondernemingsplan/businessplan beschikken. Deze brochure is een leidraad voor het opstellen van een ondernemersplan, zowel voor starters als voor bestaande ondernemingen.
Bekijk de publicatie

Het businessmodel canvas van Osterwalder

november 2015
Dit is een tool om uw businessmodel op een beknopte en overzichtelijke manier in kaart te brengen op basis van negen bouwstenen.
Bekijk de publicatie
deel cover brochure

Governance in groeibedrijven: Opvolging en Overname

november 2014
Deugdelijk bestuur is van groot nut om de opvolging en/of overname in goede banen te leiden. Een raad van bestuur en/of een raad van advies kan een grote rol spelen in dit ganse proces. Welke deze precies is of kan zijn en hoe ze de onderneming op...
Bekijk de publicatie
UP