Vacature: Projectadviseur bouwkunde (tot 13/07)

Publicatiedatum
Op zoek naar een uitdagende en dynamische rol als projectadviseur? Wil je jouw expertise inzetten om ondernemingen te helpen bij het verkrijgen van steun en subsidies? Dan is deze vacature iets voor jou! Solliciteren kan tot en met 13 juli.

De functie in het kort

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste projectadviseur die projectaanvragen evalueert binnen de afdeling 'steun aan ondernemingen'. Je krijgt de kans om jouw specifieke expertise rond bouwkunde in te zetten en te werken aan een breed scala aan projecten die variëren naar gelang het type aanvraag.

Heb jij de passie om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het verkrijgen van steun en subsidies? Ben jij een communicatieve en kritische denker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zal je doen? 

Als projectadviseur is het jouw verantwoordelijkheid om de projectaanvragen te beoordelen aan de hand van vooraf bepaalde criteria. Je zorgt ervoor dat de aanvragen voldoen aan de gestelde eisen en bepaalt of ze in aanmerking komen voor steun. Hierbij maak je gebruik van jouw kritische blik en communicatieve vaardigheden om de projectaanvragers te begeleiden en van waardevol advies te voorzien.

Je werkt nauw samen met een netwerk van externe experts en collega's, waarbij interne afstemming de norm is. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je interesses en competenties verder te ontwikkelen door deel te nemen aan organisatie-brede projecten. Deze veelzijdige functie biedt jou de kans om meerdere rollen te combineren en jezelf te ontplooien binnen ons team.

 

Infosessie op 5 juli

Op 5 juli organiseren we van 11 tot 12 uur een infomoment. Heb je specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan hier in.

 

Wie ben jij?

Je hebt: 

  1. Een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen of in de industriële ingenieurswetenschappen, voor beiden bij voorkeur in bouwkunde.
  2. Je hebt minimaal 5 jaar functierelevante ervaring met innovatie, onderzoek en ontwikkeling binnen het domein bouwkunde en beschikt daardoor over een grondige kennis van de technologische ontwikkelingen in dat domein.

Jouw voordelen

Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van ingenieur met bijhorende salarisschaal A121 

  • Je ontvangt extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Je kan meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken.

Ontdek hier meer over werken bij de Vlaamse overheid

 

Interesse? 

Solliciteren kan tot en met 13 juli 2023.

Meer info en meteen solliciteren voor deze vacature!

 

Werken bij VLAIO

VLAIO is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Wij stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat met een focus op:  

  • het stimuleren van groei en innovatie door ondernemingen financieel te ondersteunen via subsidies om te kunnen groeien, transformeren of innoveren;  
  • het bevorderen van ondernemerschap door samen te werken met sterke partners die kmo’s kunnen begeleiden van (pre)start over groei tot overname;  
  • het ondersteunen van clusters door het steunen van organisaties die samenwerking en dynamiek op gang brengen binnen een groep van ondernemingen en kennisinstellingen;  
  • het bevorderen van omgevingsfactoren door de ontwikkeling van bedrijventerreinen en het voorzien van adequate bedrijfshuisvesting.  

Wij, dat zijn 475 enthousiaste VLAIO-collega’s die zich samen met een netwerk van partners uit de overheid en de bedrijfswereld dagelijks inzetten voor alle ondernemers in Vlaanderen. 

 

Zag je onze andere vacatures al? 

We hebben verschillende openstaande vacatures. Alle openstaande vacatures vind je op vlaio.be/vacatures.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Die vermelden we steeds in de VLAIO nieuwsbrieven. Je kan je hier abonneren.

 

Delen: