Infosessie met een overname-expert

Geen bedrijfsopvolging? (binnen nu en 5 jaar) met pensioen? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ieder heeft zo zijn eigen reden om een bedrijf te verkopen (of te kopen). Tijdens deze infosessies begeleiden onze experten je door het hele overnameproces en beantwoorden al jouw vragen.

Adcorporate Vlaanderen

Dit event is afgelopen

Ons uitgebreide netwerk van intermediairs, overnameadviseurs, investerings- en participatiemaatschappijen en management buy-in kandidaten waarmee wij dagelijks in contact staan vergroot de kans op het vinden van de geschikte overnemer voor uw bedrijf.

Elke onderneming is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Een professionele begeleiding op zakelijk, financieel en emotioneel vlak behoed u van kopzorgen en fouten die u snel veel geld (en tijd) kunnen kosten. Een bedrijf verkopen doe je tenslotte niet elke dag en doe je best goed.

We zetten onze kennis en ervaring in om u écht het beste advies en begeleiding te bieden. Transparant, eerlijk en duidelijk, met als doel: een geslaagde transactie. 

Adcorporate is een bedrijfsadvies- en corporate finance bedrijf gespecialiseerd in de bemiddeling van aan- en verkoop van bedrijven met 4 kantoren in België en tal van internationale kantoren in Nederland en Duitsland.