Begeleiding bij familiale overdracht: juridische, fiscale en financiële aspecten

<p>De overdracht van of de opvolging binnen een familiebedrijf is een juridisch, fiscaal en financieel complex proces, waar ook emoties een belangrijke rol in spelen. Tijdig anticiperen op de opvolging of generatiewissels binnen familiale ondernemingen is dan ook een grote uitdaging.</p>

Dit event is afgelopen

Wat komt er bij zo'n proces allemaal kijken? Hoe begin je eraan en welke onderwerpen dienen besproken te worden? Wat zijn de verschillende mogelijkheden voor de overdracht van jouw bedrijf?

Tijdens deze sessie bespreken wij de verschillende stappen van het overdrachtproces vanuit zowel juridisch, fiscaal als financieel oogpunt. We geven inzicht in de juridische aspecten en documenten, in hoe het bedrijf gewaardeerd wordt en wat het belang hiervan is, evenals hoe de overdracht fiscaal wordt behandeld en wat de fiscale kostprijs hiervan is.

Het doel van de sessie is het verwerven van inzicht in de belangrijkste juridische, fiscale en financiële aandachtspunten bij het doorlopen van een familiaal overdrachtsproces.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Deminor

Locatie

Adres

Deminor NXT Amelia Earhartlaan 17 The Loop - Planet Business Center 9051 Sint-Denijs-Westrem