Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Zoekt u een professionele werklocatie voor uw bedrijf ?

11 mei 2017 - 13.51u.

Agentschap Innoveren & Ondernemen helpt u graag op weg met een aantal handige tools:

  • GIS bedrijventerreinen: informatie over beschikbare percelen in uw regio
  • Businesscentra: overzicht van professionele werklocaties gericht op starters
  • bizLocator: aanbod van bedrijfsvastgoed in Vlaanderen

Via het GIS Bedrijventerreinen ziet u op kaart waar bedrijventerreinen in uw omgeving gelegen zijn, welke percelen momenteel vrij zijn en welke terreinen er voor de toekomst klaargemaakt worden. In enkele muisklikken weet u welke ontwikkelaar of beheerder u moet contacteren voor het perceel van uw interesse.  

bizLocator geeft u een gratis overzicht van beschikbaar aanbod aan bedrijfsvastgoed. Of u nu op zoek bent naar een winkelpand, horecazaak, kantoor, industriële loods, unit in een businesscentrum of industriegrond, met bizLocator bent u op de goede weg. Een groot deel van het aanbod situeert zich nu nog in de regio’s rond Gent en Kortrijk, maar op korte termijn zal het aanbod zal uitbreiden naar andere gemeenten en regio’s in Vlaanderen.

Als startende ondernemer zoekt u wellicht eerder een bedrijfsruimte met maximale ondersteuning en flexibiliteit. Businesscentra hebben zich hier specifiek op gericht. De brochures businesscentra in Vlaanderen geven u per provincie een duidelijk overzicht van deze locaties.

Uw ideale werklocatie nog steeds niet gevonden ?

Vindt u ondanks deze tools toch geen geschikte locatie voor uw onderneming, contacteer gratis Agentschap Innoveren & Ondernemen op 0800 20 555 of via info@vlaio.be.


UP