Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Stel uw toekomst en die van uw bedrijf veilig

6 okt 2014 - 11.37u.
Bedrijfsoverdracht

De opvolging van uw bedrijf regelt u niet alleen. U doet beroep op adviseurs en coaches. Maar waar vindt u de juiste persoon? Hoe verloopt de samenwerking? Wat is de meerwaarde van een overdrachtsplan? Welke subsidies bestaan er?

U krijgt een antwoord tijdens de seminaries die het Agentschap Ondernemen hierover organiseert op de Beurs Ondernemen in Vlaanderen op 23 oktober in Flanders Expo in Gent.  Uniek daarbij is, dat u het antwoord verneemt uit de mond van zij die het meemaakten.  Het Agentschap Ondernemen leidt de gesprekken in goede banen en licht de verschillende steunmaatregelen toe.

Er zijn twee sessies met telkens twee cases waarbij zowel familiale opvolging als verkoop worden belicht.

  • Voormiddagsessie: van 11.45u tot 12.25u in de belfortroom (meer informatie)
  • Namiddagsessie: van 13.30u tot 14.10u in de belfortroom (meer informatie)

U mag deze boeiende en leerrijke verhalen niet missen. De sessies zijn vrij toegankelijk mits registratie via www.ondernemeninvlaanderen.be.

Nadien wordt er in een losse sfeer verder gepraat tijdens het adviescafé. Een unieke kans om vrijblijvend en anoniem te praten over de continuïteit van uw bedrijf, samen met andere ondernemers, adviseurs en coaches.

Dit event kadert in de Week van de Bedrijfsoverdracht die loopt van 20 tot 24 oktober. Tijdens die week organiseert het agentschap samen met haar partners tal van activiteiten, verspreid over gans Vlaanderen. Voor een volledig overzicht kan u terecht op de kalender.

 


UP