Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Overheidsinformatie voor de Vlaamse ondernemer bijeengebracht op één plaats

13 jun 2014 - 13.22u.
Vrouwelijke ondernemer, decoratief

Het geïntegreerd loket is een project van de Vlaamse overheid, onder coördinatie van het Agentschap Ondernemen, en moet ondernemers sneller tot bij de gezochte informatie brengen. Onder de naam VlaanderenOnderneemt.be verzamelt de website informatie en gegevens van tal van verschillende instanties. Het doel is om de (kandidaat-)ondernemer zo snel mogelijk in de richting van een antwoord op zijn/haar vraag te sturen.

Naast heel wat informatie zal er op termijn ook een interactief hoofdstuk op de portaalsite te vinden zijn. In ‘Mijn Portaal’ zal elke ondernemer over een eigen profiel beschikken. Via dat profiel zal het mogelijk zijn om onder andere vergunningen, erkenningen of subsidies aan te vragen. Daarnaast zal elke ondernemer via de 'Ondernemingsfoto' zijn dossiers bij de Vlaamse overheid makkelijk kunnen opvolgen.

Met VlaanderenOnderneemt.be wil de Vlaamse overheid het ondernemerschap in Vlaanderen ondersteunen. Ondernemers komen niet meer terecht in een kluwen van gefragmenteerde informatie, maar worden via de portaalsite gericht gestuurd naar de informatie op hun maat.

 

Screenshot homepage


UP