Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Oproep 2017 M-ERA.net 2 is opengesteld

23 mrt 2017 - 8.56u.
Euro

Er worden projectvoorstellen verwacht over de volgende topics zoals nader omschreven in het werkprogramma van de call :

  • Integrated computational materials engineering (ICME)
  • Innovative surfaces, coatings and interfaces
  • High performance composites
  • Multifunctional materials
  • New strategies for advanced material-based technologies in health applications
  • Materials for additive manufacturing

Aan deze oproep nemen meer dan 30 steunverlenende agentschappen uit meer dan 25 landen deel met een globaal voorzien globaal budget van ongeveer 25 miljoen euro. Nadere informatie over de deelnemende landen en regio’s met hun respectievelijke steunmodaliteiten is beschikbaar op de website.

Agentschap Innoveren & Ondernemen heeft voor deze oproep een budget van 1 miljoen euro geoormerkt voor de financiering van het Vlaamse aandeel van M-ERA.NET projecten en zet hiervoor het steunkanaal van de O&O-bedrijfsprojecten in. Bij deelname aan de oproep zal de projectleider van het internationale M-ERA.NET-project de pre-proposal bij M-ERA.NET indienen tegen 13 juni 2017, 12:00 uur ’s middags. De Vlaamse deelnemer die steun vraagt van het agentschap dient daarnaast ook een VLAIO-Annex bij Agentschap Innoveren & Ondernemen in te dienen tegen dezelfde limietdatum van 13 juni 2017, 12:00 uur ’s middags. De template hiervoor is beschikbaar op de website.

De actie NMPTeAm4 biedt een partner search tool aan voor de M-ERA.NET Call 2017: https://www.nmp-partnersearch.eu/index.php

Indien u of uw collega’s overwegen om een aanvraag in te dienen, raden wij aan om contact met ons op te nemen voor verdere toelichtingen en indien gewenst een nader verkennend gesprek. U kunt hiervoor de volgende personen contacteren: Paul Schreurs (paul.schreurs@vlaio.be - tel. 02-4324285), Johan Michiels (johan.michiels@vlaio.be - tel. 02-432 4306), of Elsie Declercq (elsie.declercq@vlaio.be - tel. 02-4324278). Wij raden evenzeer aan dat uw potentiële buitenlandse partners hun resp. nationaal of regionaal steunagentschap contacteren.


UP