Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Netwerk Ondernemen boost 11 scale-ups

11 sep 2017 - 14.25u.

Begin oktober beginnen de 11 geselecteerde scale-ups aan Boost-Me, een traject voor snelle internationale groei dat bestaat uit een lokaal growthcamp, growth day en een internationaal growthcamp. Dit programma is mogelijk dankzij de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

11 straffe kandidaten

De 11 deelnemers die zullen deelnemen zijn: Pirazzo, Chestnote, IXpole, Nurama, Co-libry, Wondzorgcentrum, CodeFever, Jaswig, Bakkersonline, Earfy en Lucine. Zij zullen begeleid worden tijdens deze 6 maanden door experten en ervaren ondernemers maar zullen ook in contact komen met potentiële investeerders. Naast het Boost-Me traject begeleidt Netwerk Ondernemen ook scale-ups gedurende 2 jaar. Zij krijgen een mentor toegewezen waarmee ze maandelijks samenzitten. Daarnaast organiseren ze ook verschillende opleidingen, experten gesprekken en nog veel meer.

“We geloven bij Netwerk Ondernemen sterk in het principe ‘Ondernemers voor ondernemers’ om zo ook jobs te creëren in Vlaanderen. Zo zijn alle mentors bij Netwerk Ondernemen ervaren ondernemers of experten die jonge groeibedrijven bijstaan met hun ervaringen en expertise. Ondertussen bestaan we reeds 3 jaar en creëerden de begeleidde bedrijven reeds een 300-tal jobs.” aldus Gert Gijbels, Afgevaardigd Bestuurder Netwerk Ondernemen. 

Netwerk Ondernemen vzw

Netwerk Ondernemen vzw is een netwerk van bedrijfsleiders die belangeloos een langdurige, kwaliteitsvolle begeleiding geven aan groeibedrijven of overnemers. In Vlaanderen telt Netwerk Ondernemen 90 leden-ondernemers en begeleidt het momenteel 51 groeiende start-up bedrijven en 55 personen. Tot op heden creëerden de Laureaten van Netwerk Ondernemen maar liefst 300 jobs.

 

 


UP