Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Leer de belangrijkste subsidie- en financieringsmaatregelen kennen voor kmo’s

16 nov 2016 - 11.06u.
Sfeerbeeld

Netwerken in een ongedwongen sfeer.

Met dit 2-daags congres in Antwerpen reiken we deelnemers en bezoekers de sleutels aan om zich te informeren over trending technieken en methodes maar vooral ook om te netwerken. Ook Agentschap Innoveren & Ondernemen is erbij. Bezoek ons op 23 en 24 november 2016 in Antwerpen (Lotto arena). Stel je vraag over subsidies, financiering, innovatie aan onze experten en krijg een antwoord op maat. Of schrijf je gratis in voor onze infosessie over subsidies en financiering (om 15u).

Stel zelf je dagprogramma samen via http://www.kmo-connectdays.biz (onze infosessie en de afspraak met onze experten is gratis).

Meet the expert

Expert financiering en subsidies

U wil uw financiering rondkrijgen en bent naast bankfinanciering op zoek naar andere middelen.  Wat bestaat er aan alternatieve financiering? Wat bestaat er aan overheidsfinanciering? Wij gaan met u op zoek naar de meest voor de hand liggende financieringsmix. Zoekt u ook informatie over wat de Vlaamse overheid kan bieden aan subsidies voor de opstart of het uitbouwen van uw plannen? Maak een afspraak via

23/11 van 14u tot 16u30 Bie Boudolf of 24/11 van 14u tot 16u30 Birgit De Ridder

Expert innoveren

Innoveren is risico nemen. Je werkt nieuwe producten of diensten uit voor bestaande op nieuwe klanten of vult de productie op een unieke manier in. Maar hoe pak je dat stap voor stap aan? Wanneer moet je zeker denken aan het beschermen van je innovatie via een octrooi?  Welke subsidies zijn er om de financiering van je innovatieproject te ondersteunen? Zijn er nog andere financieringskanalen waarop je beroep kan doen?  Voor al deze vragen kan je terecht bij onze expert.

23/11 10u tot 12u30 Hendrik Baudrez of 24/11 10u tot 12u30 Hans Haagdorens


UP