Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Failing Forward: Onderteken het manifest

29 nov 2016 - 14.32u.

Onderschrijf jij ook de boodschap dat je moet kunnen fouten maken zonder daarop afgestraft te worden? En dat we met zijn allen wat meer respect moeten tonen voor ondernemers die dag in dag uit risico’s nemen en daardoor wel eens op hun bek gaan?

Indien ja, onderteken ons manifest! Hoe meer mensen hun stem laten horen, hoe duidelijker de boodschap weerklinkt op alle niveau’s, en hoe sneller we het taboe op falend ondernemerschap kunnen doorbreken.

'Failing Forward’ is een campagne die werd opgezet door Startups.be in opdracht van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Op metfalenenopstaan.be vind je ook persoonlijke getuigenissen terug over de moeilijke momenten in een carrière, over de keren dat de ondernemer tegen de muur liep en wat die daar allemaal uit geleerd heeft. 

Met deze campagne willen we actief sensibiliseren over mislukken en terug recht krabbelen, en benadrukken dat fouten maken een essentieel onderdeel is van het leerproces dat ondernemers doormaken.

“De missie van Agentschap Innoveren & Ondernemen is meer en sterker ondernemen én innoveren. We zijn soms nog te bescheiden. We hebben steengoede bedrijven die de ambitie moeten koesteren om internationaal toonaangevend te zijn.” Bernard De Potter, administrateur-generaal 

Failing Forward facebook Bernard De Potter met ondertiteling from Startups.be on Vimeo.

Vriendelijk dank voor je steun! 


UP