Leuven - foto van Unsplash

Aanbod voor lokale besturen

E-loketondernemers.be

E-loketondernemers.be is een platform waarop ondernemers (of derden in naam van een onderneming) vanuit een centraal overzicht subsidies, erkenningen, vergunningen, … bij de deelnemende overheden kunnen aanvragen en opvolgen. Voordeel voor de ondernemer en de deelnemende overheden is dat er op een transparante en uniforme manier doorverwezen wordt naar de aangesloten instantie, stad of gemeente zonder opnieuw aan te melden. De aangesloten instantie, stad of gemeente blijft verantwoordelijk voor het beheer van de eigen applicaties en de verwerking van de dossiers, het e-loket is een extra toegangspoort en biedt extra zichtbaarheid voor de maatregelen van de aangesloten instanties, steden en gemeenten.
Door het toegankelijk maken van nieuwe functionaliteiten en maatregelen blijft het platform bovendien steeds in volle groei.

Doe mee!

Heb je maatregelen toegespitst op ondernemers? Laat ze dan opnemen in e-loketondernemers.be! Wij ondersteunen en begeleiden je bij het instappen zodat de ondernemer nog beter de weg naar de maatregelen van jouw stad of gemeente vindt.
Maak een afspraak via e-loketondernemers@vlaio.be en ontdek samen met ons welke meerwaarde e-loketondernemers.be kan zijn voor jouw stad, gemeente en ondernemer.