Wijzigingen aan EUROSTARS

Belangrijke wijziging vanaf 1 juli 2020: Vlaamse projectpartners in een Eurostars consortium moeten ten laatste op de Eurostars Cut-Off deadline een verkorte Vlaamse projectaanvraag (ontwikkelings- of onderzoeksproject) indienen. De belangrijkste elementen van deze verkorte Vlaamse aanvraag zijn (i) een begroting voor de Vlaamse partners volgens het VLAIO kostenmodel, (ii) een innovatiedoel in het Nederlands, (iii) impact van de projectresultaten, (iv) verklaringen en financiële informatie. Voor meer info zie 'Handleiding Vlaamse aanvraag bij Eurostars project'.
Gewijzigd op
Jaarlijks worden er 2 oproepen gelanceerd. De nieuwe deadline voor indiening is 3 september 2020. Voor meer informatie zie www.eurostars-eureka.eu/.
Gewijzigd op
Jaarlijks worden er 2 oproepen gelanceerd. De nieuwe deadline voor indiening is 13 februari 2020. Voor meer informatie zie www.eurostars-eureka.eu/.
Gewijzigd op
Jaarlijks worden er 2 oproepen gelanceerd. De nieuwe deadline voor indiening is 12 september 2019. Voor meer informatie zie www.eurostars-eureka.eu/.
Gewijzigd op
Jaarlijks worden er 2 oproepen gelanceerd. De eerste call 2019 heeft als deadline voor indiening 28 februari 2019.
Gewijzigd op