Bewust omspringen met energie in de horeca

Hoe verlaag ik mijn factuur? Duurzaam is trendy maar eveneens kostenbesparend. Rationeel met energie omspringen kan wel eens hét antwoord zijn om jouw rendabiliteit op peil te houden. Tien collega's leggen uit hoe zij hun energieverbruik hebben aangepakt en welke resultaten dit heeft opgeleverd. Hun verhalen zijn ongetwijfeld een inspiratiebron voor elke horecaondernemer!

Inhoud

Voorwoord

Getuigenissen uit de praktijk

  • Brasserie Den Hoorn – Kapelle-op-den-Bos
  • Parkhotel – De Panne
  • Feestzaal – Cateraar De Lissewal – Elverdinge
  • Hamburgerrestaurantketen Mc Donald’s – Bilzen
  • Café ’t Hoekske – Restaurant ’t Eetkafee - Heist-op-den-Berg
  • Hotel Marcel - Brugge
  • Hotel – Seminariezaal De Kasteelhoeve - Wange
  • Hotel Bero – Oostende
  • Restaurant d’Artagnan - Leuven
  • Sandton Grand Hotel Reylof – Gent

Heel wat steunmaatregelen

Tips & Tricks

Verklarende woordenlijst

Interessante url’s