My Add On pimpt krukken en rolstoelen

Marie Van den Broeck maakt krukken mooier en comfortabeler. VLAIO bedrijfsadviseur Kim Smets begeleidde haar door de startersjaren van haar jonge bedrijf. Ook toe aan begeleiding op maat? Maak een afspraak via www.vlaio.be/afspraak.
Marie Van den Broeck
Als starter heb je duizend vragen. Het moeilijkste is dat je echt niet weet waar je juist terecht kunt met die vragen.
Marie Van den Broeck
Founder My Add On

My Add On pimpt krukken en rolstoelen

Veel zijn krukken, noch rolstoelen nog niet veranderd na al die jaren. Bizar, want comfortabel en mooi zijn ze niet. Marie Van den Broeck hoorde haar oma vaak klagen over hoeveel pijn haar handen deden na het gebruik van krukken en hoe vaak ze wel niet omvielen.

Dus zocht Marie een oplossing tijdens haar opleiding Industrieel Ingenieur Ontwerpen aan de UGent campus Kortrijk. Door de vele positieve feedback en awards, bleef My Add On niet enkel bij een schoolproject. My Add On werd uitgebouwd tot een innovatieve onderneming met het oog op nog meer soortgelijke producten.

Als starter ging Marie Van den Broeck op zoek naar begeleiding. Ze kreeg hulp van VLAIO Bedrijfsadviseur Kim Smets die Marie met de juiste experten in contact bracht. 

My Add On werd al meermaals bekroond. In 2017 ging Marie aan de haal met de titel 'beste student-ondernemer' van UNIZO. Het jaar voordien won My Add On al de Bizidee ondernemingsplanwedstrijd

Marie had een heel eenvoudige, praktische oplossing voor een veel voorkomend probleem en wou weten op welke manier we haar konden helpen.
Kim Smets
Kim Smets
VLAIO Bedrijfsadviseur
My Add On image
Lode Uytterschaut
Zo een product op de markt zetten is niet makkelijk. Marie is een top female entrepreneur om dit te doen!
Lode Uytterschaut
CEO Start it @KBC

Ondernemen doe je niet alleen. Ook toe aan begeleiding op maat?

Wil je jouw idee aftoetsen?

Je plannen bespreken met één van onze adviseurs? Vul dan hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving van je vraag in. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Wij contacteren je snel. Contacteer ons via www.vlaio.be/afspraak.

Wil je je laten begeleiden door een expert?

VLAIO werkt samen met heel wat partners die je toegang tot de juiste netwerken kunnen geven maar ook advies, coaching en begeleiding bieden. Hier vind je al onze initiatieven voor starters.

Wil je een eigen zaak starten?

Hier vind je de stappen die je best volgt. Maar ook geven we je een overzicht van aandachtspunten bij de opstart van jouw onderneming. Ook komen er wat formaliteiten bij kijken. Ontdek hier al ons advies voor starters.