Kollekt: conceptstore in Scandinavische stijl

Steffi De Block richtte met behulp van het project ‘Maak werk van je zaak’ haar conceptstore Kollekt op in Leopoldsburg.
Kollekt

Wanneer je de beslissing maakt om de stap naar het ondernemerschap te zetten, bruis je van het enthousiasme. Anderzijds zit je ook met heel wat vragen en twijfels. En dat is waar ‘Maak Werk Van Je Zaak’ het verschil maakt.

De startersadviseurs leveren goed werk. Ze staan je bij met raad en daad, wijzen op de mogelijke valkuilen en weten telkens heel snel concrete antwoorden te bieden op al je vragen. Ze nemen je idee kritisch onder de loep en geven je de nodige duwtjes in de rug.

Sinds kort sloot ik me aan bij het UNIZO-bestuur in Leopoldsburg. Zo wil ik mij extra inzetten voor jonge starters. Ik wil hen overtuigen om de sprong naar het ondernemerschap te wagen, net zoals ‘Maak Werk Van Je Zaak’ dat voor mij deed!

 

Maak werk van je zaak!

Ben je werkzoekend? Droom je van een eigen zaak?

Dan is dit de uitgelezen kans voor jou. SYNTRA, VDAB, ESF en Agentschap Innoveren & Ondernemen slaan de handen in elkaar om jouw zaak een optimale start te geven. Zo krijg je de kans om het noodzakelijke attest bedrijfsbeheer te halen, je eigen businessplan op te stellen, aan je ondernemerscompetenties te werken...

Voor meer info, bezoek www.maakwerkvanjezaak.be.