Argus Vision: Droneservice om luchtbeelden te maken

Jonas Van de Winkel koos drie jaar geleden voor het project ‘Maak werk van je zaak’ om zijn droneservicebedrijf Argus Vision op te richten.

Ik had op het internet iets gelezen over drones, wat in die tijd nog vrij onbekend was. Stilaan rijpte het idee om hier op zelfstandige basis mee aan de slag te gaan..

Maar net als zoveel mensen had ik enkel het idee klaar en kende ik voor de rest bitter weinig van het ondernemerschap. Maar dankzij het project ‘Maak werk van je zaak’ kreeg ik een heleboel nuttige informatie mee van de startersadviseurs. Bovendien is het aanbod cursussen waaruit je kan kiezen met je rugzakje van €500 heel uitgebreid, zodat je kan kiezen wat het best aansluit bij je eigen noden.

Maar de voordelen reiken verder dan enkel de opleidingen. De adviseurs en mede kandidaat-ondernemers vormen als het ware je eerste ‘netwerkje’. Je wisselt niet enkel ervaringen uit, maar ook contacten. Dit biedt je als nieuwkomer de mogelijkheid om sneller ergens ‘via-via’ te geraken.

Later volgde ik nog een drone-opleiding bij SYNTRA om de mogelijkheden van zijn zaak uit te breiden. Kortom, een echte aanrader!

 

Maak werk van je zaak!

Ben je werkzoekend? Droom je van een eigen zaak?

Dan is dit de uitgelezen kans voor jou. SYNTRA, VDAB, ESF en Agentschap Innoveren & Ondernemen slaan de handen in elkaar om jouw zaak een optimale start te geven. Zo krijg je de kans om het noodzakelijke attest bedrijfsbeheer te halen, je eigen businessplan op te stellen, aan je ondernemerscompetenties te werken...

Voor meer info, bezoek www.maakwerkvanjezaak.be.