Wingspro: nieuwe opleiding voor ingenieurs

Publicatiedatum
Hoe zet je een innovatief idee om in een succesvol product, business unit of eigen onderneming? Krijg niet enkel de technologische aspecten van innovatie onder de knie, maar leer ook economisch, sociaal en maatschappelijk te valoriseren. Deze opleiding richt zicht tot ervaren ingenieurs die al aan de slag zijn. Interesse? Schrijf je in tot 15 december 2018!
innovatiestage

WingsPro is een opleiding van de 5 Vlaamse universiteiten voor ingenieurs die hun innovatie- en ondernemerschapscompetenties willen verbeteren. De opleiding richt zich tot ingenieurs met ervaring, die Wingspro met professionele activiteien combineren. 

Tijdens deze opleiding krijg je niet enkel de technologische aspecten van innovatie onder de knie, maar leer je ze ook economisch, sociaal en maatschappelijk te valoriseren. Je werkt je eigen innovatief project uit met professionele, persoonlijke coaching. Dit kan zowel een eigen onderneming of een project bij je werkgever zijn.

Tijdens 3 innovatiebootcamps leer je opportuniteiten herkennen, inzicht verkrijgen in innovatieprocessen en je bevindingen pitchen. Daarnaast kan jij je verdiepen in een technologisch domein naar keuze. Op die manier wordt je een ingenieur met een open blik, die op meerdere domeinen inzetbaar is en geef jij je carrière meer impact. 

Interesse? Schrijf je in tot 15 december 2018!