Vacature Projectadviseur Handelsvestigingsbeleid (tot 2 dec)

Publicatiedatum
Wil jij mee bouwen aan de bruisende stadskernen van morgen? Streef je ook naar het inrichten van een belevingseconomie? Ga je graag aan de slag met de problematiek van leegstaande handelspanden in de kernen terwijl er toch heel wat vergunningsaanvragen blijven komen voor bijkomende winkeloppervlakte? Dan zal deze vacature je zeker interesseren.
concept van werkende mensen

Wat houdt de job in?

Als projectadviseur bij VLAIO is het jouw rol om vergunningsaanvragen voor handelsactiviteiten te adviseren. Daarnaast werk je ook formules uit voor de (financiële) ondersteuning van projecten die bijdragen aan bedrijvige kernen en de aanpak van leegstand. Je werkt datagedreven en je houdt er rekening mee dat onze voornaamste partners voor de implementatie van het beleid en van projecten de steden en gemeenten zijn. Je zal ook de kans krijgen om via projectoproepen zelf initiatieven op poten te zetten om anders om te gaan met leegstand. We zijn op zoek naar iemand die hands-on te werk gaat en zelf met ideeën komt rond de problematiek van leegstand in de kernen.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. 
  • Je hebt minimaal 3 jaar functierelevante ervaring met kleinhandelsbeleid en/of vergunningen.

Wat bieden we?

Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Meer info over werken bij de Vlaamse overheid, zoals de voordelen, werkomgeving en mogelijkheden, lees je hier.

Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer meteen online! Solliciteren kan tot en met 2 december 2020.