Vacature: Projectadviseur Financiële Analyse (tot 28 mei)

Publicatiedatum
Heb jij interesse in het onderzoeken van de financiële gezondheid van ondernemingen? Heeft een jaarrekening geen geheimen meer voor jou? Ben jij een kei in het analyseren van het financieel plan van een startende onderneming? Dan zou dit wel eens de geknipte job voor jou kunnen zijn! Solliciteren kan tot en met 28 mei 2020.
Projectadviseur financieel analyst

Functie in het kort

Als projectadviseur financiële analyse ga je enerzijds de jaarrekening van bestaande ondernemingen analyseren. Daarnaast ga je ook het financieel plan van startende ondernemingen mee onder de loep nemen. Deze analyses doe je tegen de achtergrond van een voorliggend onderzoeks- of ontwikkelingsproject en de bijhorende business case om de beoogde projectresultaten te commercialiseren. Jouw afgeleverde werk bepaalt mee of een onderneming steun kan krijgen, al dan niet met financiële voorwaarden. In deze job sta je rechtstreeks in contact met ondernemingen. Daarnaast werk je ook nauw samen met andere projectadviseurs en jouw teamleider.

Wie ben je?

  • Je hebt een bachelordiploma
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante beroepservaring in een financiële werkcontext en hebt een grondige analytische kennis van (of begrijpt) het opmaken van een jaarrekening en een financieel plan.

Iets voor jou? Ontdek hier het volledige vacaturebericht. Solliciteren kan tot en met 28 mei 2020.