Lancering 7e SMART EUREKA Call voor Advanced Manufacturing

Publicatiedatum

Heb je een innovatief projectidee binnen dit veld dat je graag zou ontwikkelen met een internationaal consortium? Dan is deze oproep iets voor jou. Het doel van deze oproep is om collaboratieve, internationale en marktgerichte O&O&I projecten te realiseren.

© SMART EUREKA

Deadline voor indiening van volledig projectvoorstel bij SMART EUREKA: 22 april 2024 (11:00 am)

De 7e SMART EUREKA oproep voor Advanced Manufacturing staat open. De indiening bij het SMART EUREKA secretariaat bestaat uit twee verschillende stappen. De eerste (sterk aanbevolen, maar facultatieve) stap is de Project Outline (PO), de tweede het volledig projectvoorstel (FPP). De PO biedt een kort overzicht van het concept, de doelstellingen en de samenwerking. De deadline hiervoor is 22 januari 2024 (11:00 am). De deadline voor het volledig projectvoorstel is 22 april 2024 (11:00 am).

Meer info over deze stappen vind je hier

SMART label en VLAIO steun

Op basis van een evaluatie van het volledig projectvoorstel beslist het SMART EUREKA secretariaat over het al dan niet toekennen van een SMART label aan het project. Met het SMART label kunnen aanvragers vervolgens steun aanvragen bij VLAIO. De steunbeslissing bij VLAIO dient te vallen binnen het jaar na de toekenning van het SMART label. VLAIO neemt deel met de ontwikkelingsprojecten en onderzoeksprojecten. Binnen deze oproep is de maximale subsidie voor het Vlaamse consortium (bestaande uit 1 of meerdere bedrijven) per project € 750.000.

SMART PO Proposers' Day - 23 november 2023 San Sebastian, Spanje

Heb je een innovatief projectidee die past binnen deze Advanced Manufacturing-oproep? En wil je graag een internationaal consortium opzetten om jouw projectidee verder te ontwikkelen? Zoek je internationale partners of wil je aansluiten bij een consortium? Doe dan zeker mee aan PO Proposers' Day van de 7e SMART EUREKA Call voor Advanced Manufacturing. Die gaat dit jaar door op 23 november in San Sebastian, Spanje. 

Schrijf je hier in voor de PO Proposers' Day.

Delen: