Krijg jij steun en begeleiding van het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten?

Publicatiedatum
Wil je als lokaal bestuur een innovatieve oplossing laten ontwikkelen en valideren? Dan ben je bij het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten aan het juiste adres. Zij begeleiden en steunen innovatieve aankooptrajecten. Stel jouw project kandidaat.
Foto door Theo Crazzolara

Elke organisatie uit de publieke sector wordt geconfronteerd met grote en kleine uitdagingen die om innovatieve oplossingen vragen. Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten helpt je om deze innovatieve producten en diensten te laten ontwikkelen, testen en/of aan te kopen.

Nieuwe oproep tot 23 maart

Projecten worden geselecteerd via een jaarlijkse open oproep, die openstaat voor alle domeinen en thema’s. De volgende indiendatum is donderdag 23 maart 2023 om 14.00u. Bekijk hier alle informatie over deze oproep en hoe je kan deelnemen.

Webinar op 24 januari

Op donderdag 24 januari organiseerde de VVSG in samenwerking met het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten een webinar voor steden en gemeenten. Dit webinar werd opgenomen en zal door de VVSG verder gedeeld worden.

Programma Innovatieve Overheidsopdrachten

Met het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten wil het Departement Economie, Wetenschappen en Innovatie de enorme koopkracht van de Vlaamse overheid en de publieke sector meer strategisch inzetten voor innovatie. Het programma begeleidt ondertussen meer dan 90 innovatieve aankooptrajecten en werkt hiervoor samen met meer dan 50 innoverende Vlaamse overheidsorganisaties.

Delen: