Jouw bedrijf op SuperNova festival

Publicatiedatum
Van 27 tot 30 september verzamelen veelbelovende bedrijven zich in Antwerpen voor talks, pitching en showcasing. Zorg dat je er ook bij bent.
SuperNova

Tech & Innovatie festival voor creatives

Flanders DC en Scale-Ups.eu organiseren samen SuperNova, het tech en innovatiefestival voor creatives, ondernemers en het grote publiek. Tijdens SuperNova verzamelen opinieleiders en veelbelovende bedrijven zich in Antwerpen voor talks, pitching en showcasing. Het festival gaat door van 27 tot 30 september 2018 op het Eilandje in Antwerpen.

Je kan kiezen uit 5 tracks: Conference, TalentBuzz, Tech Fair, Investor Pitching en Expedition.

Haal inspiratie bij de opinieleiders van vandaag

Laat je inspireren door opinieleiders en game changers uit zoals Seth Godin (wereldwijde best-selling auteur), Philip Inghelbrecht (Founder van Shazam), Neri Oxman (architecte, designer en professor), Neil Harbisson ('s werelds eerste officiële cyborg). Ontdek hun toekomstvisie en inzicht over de technologie, bedrijfsconcepten en creatieve ondernemingen.

speakers SuperNova

Word een exhibitor op de SuperNova Tech Fair

Zet jouw bedrijf in de kijker als game-changer binnen jouw sector. Als exhibitor geeft SuperNova jou de kans om:

  • Nieuwe klanten en partners te ontmoeten op de grootste tech fair van België;
  • De perfecte match te vinden voor jouw openstaande vacatures;
  • Meer dan 100 deep pocket tech investeerders van over heel Europa te ontmoeten.

Showcase jouw oplossingen op de Expedition

Werk je aan een boeiend project dat onze toekomst mee vorm zal geven? Deel de visie van jouw bedrijf op de SuperNova Exhibition en geef het grote publiek vandaag al een blik op de toekomst!

 

SuperNova op een andere manier ondersteunen?

Hier vind je meer informatie over onze exhibitor en sponsor pakketten. We bespreken ook met plezier een persoonlijk voorstel dat aan jouw verwachtingen voldoet.