Deadline coronapremies op 30 juni 2020, 24.00 u

Publicatiedatum
De deadline voor de corona hinderpremie en de corona compensatiepremie nadert. Vergeet zeker niet de premie waar je recht op hebt, tijdig aan te vragen!
man drinkt koffie met laptop in café in Brugge

Corona hinderpremie

Alle ondernemingen en winkels met een fysieke locatie in Vlaanderen die verplicht moeten sluiten door de coronamaatregelen, kunnen de corona hinderpremie van € 4000 aanvragen. Deze premie wordt sinds 6 april automatisch aangevuld met € 160 per sluitingsdag. Voor alle info, voorwaarden en om jouw aanvraag te starten, klik hier.

Corona compensatiepremie

Deze eenmalige premie van € 3000 gaat naar ondernemingen die niet verplicht werden om te sluiten, maar een zwaar omzetverlies hebben geleden van minstens 60% als gevolg van de coronamaatregelen. Voor alle info, voorwaarden en om jouw aanvraag te starten, klik hier.

 

Jouw bedrijf tijdens en na de coronacrisis

We willen jou als ondernemer tijdens deze moeilijke periode inspireren en informeren, en de Vlaamse economie ondersteunen bij de heropstart na de coronacrisis. Op www.vlaio.be/heropstart vind je alle belangrijke adviezen en nuttige tips gebundeld. 

Een overzicht van alle steunmaatregelen vind je op www.vlaio.be/corona en in de subsidiedatabank. Blijf op de hoogte van nieuws door je in te schrijven op de VLAIO nieuwsbrief en door FacebookTwitter of LinkedIn te volgen.