De oproepen TETRA 2020-2021 en TETRA Hogescholen-AI 2020-2021 staan open

Publicatiedatum
De aanvrager van een TETRA-project is een onderzoeksgroep van een Vlaamse hogeschool en/of Vlaamse universiteit, die actief bezig is met praktijkgericht onderzoek.
research

De uiterste indieningsdatum is dinsdag 9 februari  2021 om 12 uur ‘s middags. 

Twee oproepen voor TETRA-projecten, met name TETRA 2020-2021 en TETRA Hogescholen-AI 2020-2021, staan open. De uiterste indieningsdatum is dinsdag 9 februari  2021 om 12 uur ‘s middags.

TETRA-projecten hebben tot doel recent beschikbare kennis te vertalen naar gevalideerde en direct bruikbare concepten of prototypes, die inspelen op de noden van een ruime groep Vlaamse ondernemingen (kmo’s) en/of non-profitorganisaties, en/of hen nieuwe marktopportuniteiten aanbieden. Er is daarnaast ook een kennisdoorstroming naar opleidingen aan de hogescholen en geïntegreerde opleidingen aan de universiteiten.

Infosessies en voorbespreking

De oproep TETRA staat open voor onderzoeksgroepen van Vlaamse hogescholen en Vlaamse universiteiten, die actief bezig zijn met praktijkgericht onderzoek. TETRA-projecten willen kennis vertalen naar bruikbare concepten of prototypes die nieuwe marktopportuniteiten bieden aan ondernemingen en/of social profit organisaties. Daarnaast stroomt de nieuwe kennis door naar opleidingen aan hogescholen en geïntegreerde opleidingen aan de universiteiten.

Agentschap Innoveren & Ondernemen organiseert een infosessie en drie halve dagen voorbesprekingen voor geïnteresseerde projectaanvragers. Inschrijven voor de infosessie en/of een voorbespreking is verplicht via dit webformulier. 

  • Infosessie op maandag 9 november 2020 om 11u (de infosessie wordt na afloop als video en als presentatie ter beschikking gesteld op de website)
  • Voorbesprekingen op maandag 9 november tussen 14 en 17 uur
  • Voorbesprekingen op vrijdag 13 november tussen 9 en 13 uur
  • Voorbesprekingen op vrijdag 13 november tussen 13 en 17 uur

UPDATE november 2020: Agentschap Innoveren & Ondernemen organiseerde een infosessie die je hier kan bekijken.

Meer info?

Meer informatie over de oproep, de aanvraagprocedure en het evaluatieproces krijg je tijdens de infosessie en de voorbesprekingen, vind je op onze webpagina's rond TETRA en in het oproepdocument TETRA en oproepdocument TETRA Hogescholen AI. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar tetra@vlaio.be.