De oproep TETRA 2019-2020 staat open

Publicatiedatum
De oproep TETRA 2019-2020 voor TETRA-projecten en TETRA-voorbereidingsprojecten staat open, met uiterste indieningsdatum dinsdag 11 februari 2020 om 12 uur ‘s middags. De aanvrager van een TETRA-project is een onderzoeksgroep van een Vlaamse hogeschool en/of Vlaamse universiteit, die actief bezig is met praktijkgericht onderzoek. 
Onderzoekers

TETRA-projecten hebben tot doel recent beschikbare kennis te vertalen naar gevalideerde en direct bruikbare concepten of prototypes, die inspelen op de noden van en/of nieuwe marktopportuniteiten bieden aan een ruime groep Vlaamse ondernemingen (kmo’s) en/of non-profitorganisaties. Er is daarnaast ook een kennisdoorstroming naar opleidingen aan de hogescholen en geïntegreerde opleidingen aan de universiteiten.

Infosessies en voorbesprekingen

Agentschap Innoveren & Ondernemen organiseert een infosessie en twee halve dagen voorbesprekingen voor geïnteresseerde projectaanvragers in het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35, te 1030 Brussel. Inschrijven voor een infosessie en/of een voorbespreking is verplicht via dit webformulier.

  • Voorbesprekingen op dinsdag 8 oktober 2019, van 9 tot 13 uur
  • Infosessie op dinsdag 8 oktober 2019, om 14u (*)
  • Voorbesprekingen op dinsdag 15 oktober 2019, van 9 tot 13 uur 

(*) De infosessie zal nadien als video en PowerPointpresentatie ter beschikking gesteld worden op de website.

Meer info?

Meer informatie over de oproep vind je in het oproep, de infosessie, de voorbesprekingen en de aanvraagprocedure kan je terugvinden in het oproepdocument en op deze webpagina's rond TETRA. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar: tetra@vlaio.be.