BEL-SME oproep 2018 staat open

Publicatiedatum
BEL-SME spoort Belgische kmo's aan om samen een ontwikkelingsproject uit te werken met bedrijven uit Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Wat is het BEL-SME programma? 

BEL-SME projecten versterken de competitiviteit van Belgische kmo’s door in te zetten op samenwerking tussen kmo’s en kennisinstellingen van de verschillende regio's. Samen met Innoviris en DGO6 wil het Agentschap Innoveren & Ondernemen samenwerking tussen ondernemingen uit verschillende Belgische regio's aan moedigen.

Hier vind je meer informatie.

Nog vragen? Stuur een mail naar belsme@vlaio.be.

4de oproep: hoe deelnemen?

De partners vragen voor hun bijdrage in het project steun aan via de bestaande steuninstrumenten in hun eigen regio. Vlaanderen participeert met het steuninstrument ‘Ontwikkelingsproject’. Het steunbedrag voor het Vlaamse luik bedraagt maximum 250.000 EUR.

Deadline voor indiening: 30 maart 2018

Het gemeenschappelijk formulier dat een algemeen beeld geeft over het project moet ten laatste op 30 maart 2018 om 12.00 u worden verstuurd naar belsme.dgo6@spw.wallonie.be.

In Vlaanderen wordt een aanvraag voor een ontwikkelingsproject voor het Vlaamse deel bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen ingediend ten laatste op 30 maart 2018, 12.00 u. 

Vraagje?

Neem contact op met Ria Bruyneels.